Генсек НАТО попередив про загрозу нового російського наступу – подробиці

Читать на русском
Столтенберг вважає, що Кремль не змінив мету, заради якої він розв'язав загарбницьку війну проти України.

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг вважає, що країна-агресор може мати довгострокові плани підготовки нових наступальних операцій проти України.

Про це керівник Альянсу повідомляє в інтерв'ю DPA.

Як зазначається, він упевнений в тому, що Москва не змінила мету, заради якої вона розв'язала загарбницьку війну проти України.

«Це ще не кінець. Війни непередбачувані, але ми повинні готуватися до довгострокових і нових російських наступів. Ми не повинні недооцінювати росію», – сказав Столтенберг.

Наступ російських окупантів під Бахмутом виснажився – ISWПід Бахмутом сповільнився наступ російських загарбників. Їм важко буде утримувати високий темп своїх операцій.

При цьому, генсек НАТО звернув увагу на те, що кремлівська верхівка не відмовилася від планів з приводу розв'язаної війни, а саме – повного контролю над Україною.

Столтенберг також нагадав про те, що рф звертається до інших авторитарних режимів світу, включаючи Іран, щоб отримати більше боєприпасів і зброї.

Нагадаємо, що у Генштабі розповіли, де зараз наступають окупанти.

Напередодні Кремль змінив командувача військ у районі Кремінної та Сватового.

Також стало відомо, що за час вторгнення в Україну загальні втрати особового складу російських військ орієнтовно становлять 105 250 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: