Війська рф хочуть розпочати наступ на ще одному напрямку – Генштаб

Читать на русском
Війська рф хочуть розпочати ще один наступ на додаток до атак під Бахмутом і Авдіївкою - йдеться про Лиманський напрямок фронту.

Війська рф хочуть розпочати ще один наступ на додаток до атак під Бахмутом і Авдіївкою - йдеться про Лиманський напрямок фронту.

Про це йдеться у заяві спікера Східного угруповання військ Сергія Череватого в ефірі телемарафону.

Він наголосив, що схід України залишається головним театром воєнних дій, де ворог зосередив найбільше сил. Щодобово рф застосовує ствольну артилерію, РСЗВ, танковим вогнем намагається вражати українські позиції та використовує авіацію.

Командування ЗСУ розповіло про ситуацію у найгарячіших точках фронту на ДонбасіРосіяни докладають всіх зусиль, щоб прорвати нашу оборону біля Бахмуту, але безрезультатно, окупанти продовжують зазнавати втрат.

«Російські окупанти намагаються просуватися на трьох основних напрямках: Бахмутському, Авдіївському і зараз спробує проводити контрнаступальні дії на Лиманському. Українські військовослужбовці, під постійним шквалом вогню, виявляючи масовий героїзм, не дають ворогові прорвати нашу оборону та завдають йому системних втрат», - розповів Череватий.

За його словами, лише за цю добу лише на Бахмутському напрямку понад 50 окупантів було вбито та близько 80 поранено.

«Так само і на інших напрямках ворогові не дають прорватися та системно його знищують. Цього ранку, за даними Генштабу, знищено 620 окупантів. Фактично щодобово ворог втрачає по батальйону», - зазначив Черевий.

Нагадаємо, військові росії вдарили ракетами по промзоні Краматорська.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: