У Генштабі розповіли, де зараз наступають окупанти

Читать на русском
Війська рф намагаються наступати на Бахмутському напрямку, а також прагнуть поліпшити тактичне становище на Лиманському та Куп'янському напрямах.

Російські військові намагаються наступати на Бахмутському напрямку, а також прагнуть покращити тактичне становище на Лиманському та Куп'янському напрямках.

Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ у ранковому зведенні 30 грудня.

Наступ російських окупантів під Бахмутом виснажився – ISWПід Бахмутом сповільнився наступ російських загарбників. Їм важко буде утримувати високий темп своїх операцій.

Як повідомляється, підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Білогорівка Луганської області та Соледар, Іванівське, Кліщіївка, Кам'янка, Авдіївка, Веселе, Водяне, Красногорівка та Мар'їнка на Донеччині.

Минулої доби противник завдав 85 ракетних і 35 авіаційних ударів, а також здійснив 63 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

«Небезпека авіаційних та ракетних ударів по критичній інфраструктурі країни залишається. Російські окупанти продовжують тероризувати громадянське населення України», – повідомили у Генштабі.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація залишається стабільною, ознак формування ворожих наступальних угруповань не виявлено.

На інших напрямках ворог обстрілював мирні населені пункти з різних видів зброї. Українська авіація протягом попередньої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння, військової техніки окупантів та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу.

Підрозділи ракетних військ та артилерії вразили п'ять пунктів управління та п'ять районів зосередження живої сили та склад боєприпасів противника.

Нагадаємо, сьогодні вночі війська рф атакували дронами-камікадзе Київську та Дніпропетровську області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: