У кремлі заявили, що про виведення військ з України цього року «не може бути й мови»

Читать на русском
Про виведення військ з України до кінця року не може бути й мови, заявив Пєсков. Раніше Володимир Зеленський запропонував рф почати відведення військ на Різдво, щоб довести здатність відмовитися від агресії.

Прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що «не може бути й мови» про початок виведення російських військ із України до кінця цього року.

Так він прокоментував пропозицію президента Володимира Зеленського розпочати виведення військ із України на Різдво, щоб довести здатність відмовитися від агресії.

«Про це не може бути й мови», – цитують Пєскова російські ЗМІ.

Путін став невдахою року за версією PoliticoУ Politico вважають, що мрія путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Натомість вторгнення в Україну зробило рф країною третього сорту, нездатною перемогти противника, якого вона недооцінювала і зневажала.

«Українській стороні необхідно брати до уваги ці реалії, що склалися за весь цей час. Власне, це реалії, що сталися через ту лінію, через ту політику, яку проводило протягом, напевно, останніх років 15, а то й 20, керівництво України та український режим сьогоднішній. А ці реалії говорять про те, що в російській федерації з'явилися нові суб'єкти, а з'явилися вони в результаті «референдумів», які пройшли на цих територіях. Без урахування цих нових реалій будь-яке просування вперед неможливе», – додав він.

Він також прокоментував три кроки для миру в Україні, які озвучив Зеленський на зустрічі лідерів G7. На думку Пєскова, це «три кроки до продовження бойових дій»

Нагадаємо, минулого тижня володимир путін заявив, що його повномасштабна війна проти України «йде стабільно і жодних проблем немає».

На думку ISW, путін готує росію до затяжної, виснажливої війни проти України.

Інші аналітики вважають, що єдиним шляхом до перемоги для путіна залишається перемир'я чи переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: