«Все стабільно»: путін заявив, що в ході війни проти України у росії «немає проблем»

Читать на русском
Путін заявив, що його вторгнення в Україну йде стабільно і жодних проблем немає. Він також вважає, що процес урегулювання буде непростим.

Президент росії володимир путін заявив, що його повномасштабна війна проти України «йде стабільно і жодних проблем немає».

Заяву було зроблено на пресконференції за підсумками ЄАЕС, передають російські ЗМІ.

Путін став невдахою року за версією PoliticoУ Politico вважають, що мрія путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Натомість вторгнення в Україну зробило рф країною третього сорту, нездатною перемогти противника, якого вона недооцінювала і зневажала.

«Щодо тривалості процесу СВО: я мав на увазі тривалий процес врегулювання. СВО йде своєю чергою, там все стабільно, жодних питань і проблем там сьогодні немає. Досить прозоро поводиться міністерство оборони: все, що відбувається на «землі», все відображається в щоденних зведеннях. А ось процес врегулювання в цілому буде непростим і потребуватиме певного часу. Але так чи інакше всім учасникам цього процесу доведеться погодитись із реаліями, які складаються «на землі», – вважає путін.

Він також заявив, що росія мала раніше розпочинати повномасштабну війну проти України, але «розраховувала домовитися в рамках «Мінська-2»

Крім того, путін знову сказав, що «немає жодних факторів» для нової хвилі мобілізації у росії.

Нагадаємо, що місяць тому російські війська пішли з Херсона лівий берег Дніпра. Відступ із Херсона є серйозним поворотом у війні в Україні та однією з найзначніших невдач росії, вважають західні ЗМІ.

При цьому путін, як зауважили британські журналісти, вирішив дистанціюватися від рішення щодо Херсона, поклавши на інших місію повідомити погані новини.

Крім того, до кінця року втрати російської армії в Україні можуть сягнути 100 тисяч військових.

Аналітики вважають, що єдиним шляхом до перемоги для путіна залишається перемир'я чи переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: