«Шкодує, що не почав геноцид раніше»: в ОПУ різко висловилися щодо слів путіна про вторгнення

Читать на русском
Михайло Подоляк відреагував на слова володимира путіна, що війну проти України можна було розпочати й раніше.
фото РБК-Україна

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на слова президента рф володимира путіна, що війну проти України «можна було розпочати і раніше». За його словами, це «чудове нагадування всім фанатам компромісу з дияволом».

Свій коментар Подоляк оприлюднив у Twitter.

Путін став невдахою року за версією PoliticoУ Politico вважають, що мрія путіна про велику росію навряд чи здійсниться. Натомість вторгнення в Україну зробило рф країною третього сорту, нездатною перемогти противника, якого вона недооцінювала і зневажала.

«Путін не шкодує, що почав геноцид України, а шкодує, що не почав раніше. Гарне нагадування всім фанатам компромісу з дияволом, з ким вони мають справу», – написав він.

Подоляк додав, що росії доведеться навчитися поважати міжнародне право та прийняти реалії «на землі» – вони відповідатимуть її кордонам 1991 року.

Нагадаємо, сьогодні путін заявив, що можна було розпочати повномасштабну війну проти України і раніше, але росія нібито розраховувала домовитись у рамках «Мінська-2».

Раніше радник голови ОПУ Михайло Подоляк відреагував на заяви президента путіна про нібито успіхи росії в окупації частини України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: