«Ми робимо це»: путін назвав удари по енергетичних об'єктах України «помстою за Кримський міст»

Читать на русском
Путін заявив, що з приводу ударів росії по енергетичній інфраструктурі України багато галасу. І взагалі це нібито не росія першою почала.

Президент росії володимир путін заявив, що його війська завдають ударів по енергетичних об'єктах України в якості «помсти за Кримський міст».

Про це повідомляють російські ЗМІ.

«Зараз багато галасу щодо наших ударів по енергетичній інфраструктурі сусідньої країни. Так, ми це робимо. Але хто ж почав? Хто вдарив по Кримському мосту, хто підірвав лінії електропередачі з атомної електростанції Курська, хто не подає воду до Донецька? Неподача води до мільйонного міста — це акт геноциду. Ніхто ніде словом про це не сказав. Взагалі, тиша повна. Варто нам тільки поворухнутися щось зробити у відповідь — шум, гам, тріск на весь Всесвіт. Це не заважатиме нам виконувати бойові завдання», – заявив путін.

Після першого масованого удару 31 жовтня путін сказав, що це «відповідь» на підбиті кораблі Чорноморського флоту у Севастополі та вибух на Кримському мосту. З того часу ракетними ударами пошкоджено половину енергетичної інфраструктури України.

Нагадаємо, путін став невдахою року за версією американського видання Politico.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: