Після вибухів на Кримському мосту путін скликає засідання Радбезу рф

Читать на русском
Засідання заплановане на понеділок, 10 жовтня. Офіційно теми, які розглядатимуться під час засідання, не називаються.
фото: 24 канал

Лідер країни-агресора володимир путін після вибухів та пожежі на Кримському мосту планує провести нараду з членами Ради безпеки рф.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання «РИА Новости», з посиланням на заяву прес-секретаря президента рф Дмитра Пєскова.

Зазначається, що засідання заплановане на понеділок, 10 жовтня. Офіційно теми, які розглядатимуться під час засідання, не називаються.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

Пєсков також не став анонсувати, чи путін обговорюватиме ситуацію з Кримським мостом на оперативній нараді з постійними членами Ради безпеки.

Водночас, у російських ЗМІ вчора, 8 жовтня, з'явилася заява Пєскова про те, що звернення путіна до росіян найближчим часом не планується.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту було призупинено.

Напередодні російський диктатор підписав указ про посилення заходів захисту транспортного переходу через Керченську протоку, Кримського мосту і магістрального газопроводу Краснодарський край – Крим.

Як зазначають ЗМІ, після вибуху на Кримському мосту путін має 2 варіанти щодо півдня України, але вони програшні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: