Після вибуху на Кримському мосту путін має 2 варіанти щодо півдня України, але вони програшні – CNN

Читать на русском
Після вибуху на Кримському мосту путін має ухвалити стратегічні рішення щодо півдня України. Однак вони, на думку експертів, будуть програшними.
Володимир путінФото – Ura

Вибух на Кримському мосту повинен підштовхнути російського президента володимира путіна до стратегічного рішення щодо окупованих територій на півдні України. Однак вони все одно будуть програшні.

Про це йдеться у матеріалі CNN.

Російські окупанти протягом останніх тижнів зазнавали невдач на південному напрямку, а також були змушені неодноразово відступати. Крім того, їх погано забезпечували Руйнівна пожежа на мосту зменшує шанси ворога на подальше утримання Херсону.

Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мосту: «Було хмарно, хоча й тепло»Володимир Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мосту та запропонував російським окупантам тікати звідти, поки є така можливість.

Журналісти наголосили, що українські військові підійшли терпляче до «больових точок» росіян. Вони не завдають удари, поки не побачать момент «слабкості» противника. Так вони гарантують, що збитки збережуться, поки триває ремонт.

У матеріалі зазначають, що погіршує проблему для путіна те, що у суботу також було вражено залізничний вузол у Донецькій області.

«Якщо подивитися на Іловайськ на карті, то видно, що через нього проходять залізничні артерії. Сьогодні вранці (8 жовтня – ред.) там вибухнув вантажний потяг, що, ймовірно, вплинуло на здатність росії підсилювати завдяки залізничним коліям Донецьк і Луганськ, на які Україна вже чинила сильний тиск», – йдеться у статті.

Тепер російський диктатор повинен ухвалити низку стратегічних рішень, які будуть поспішними та болісними для нього. Він має два варіанта, однак обидва будуть для нього програшними.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

Зокрема, російська армія може відступити у Херсонській області та вивести війська, адже вони можуть потрапити в оточення, якщо зосередяться на утриманні захоплених територій. Путін також може перекинути більше резервів на південь України, однак таким чином він послабить інші лінії фронту.

За словами експертів, будь-яке рішення путіна призведе до знищення його репутації. Крім того, вони наближать крах на війні проти України, а також, ймовірно, наблизять його до повної втрати влади.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

У рф також заявили, що на Кримському мосту нібито стався підрив вантажного автомобіля, який їхав по ньому. Через це спалахнули сім залізничних цистерн з пальним.

Представник ОПУ Михайло Подоляк зазначив, вибух на Кримському мосту пов'язаний із конфліктом між силовиками рф.

Після вибуху та пожежі на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

При цьому, у росії заявили про 3 загиблих внаслідок вибуху.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: