Тисячі колаборантів та зрадників тікають з Криму до рф через окуповані території – Федоров

Читать на русском
Колаборанти та зрадники після вибуху на Кримському мосту почали масово тікати в росію через тимчасово окуповані міста України.
Вибух на Кримському мостуФото – t.me/verkhovnaradaukrainy

Колаборанти та зрадники України почали тікати з Криму до росії через тимчасово окуповані території.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, після вибуху на Кримському мосту зрадники почали тікати через Мелітополь та Бердянськ. Ці міста, включно з Маріуполем, наразі є єдиним шляхом, щоб потрапити з Криму у росію.

Пожежа на Кримському мосту: чому загорівся найзахищеніший міст у Криму і що це означає для УкраїниПро те, чому стала можливою атака на Кримський міст, хто за неї відповідальний і що це означає для України та росії – в матеріалі Слово і діло

«Сьогодні (8 жовтня – ред.) також десятки тисяч не туристів, а колаборантів і зрадників, використовують Мелітополь у зворотному напрямку - з Криму, тому що біжать. Ми бачимо паніку серед них», – зазначив Федоров.

Він додав, що піаніка також пов’язана і з вибухами, які лунали в одному з районів Мелітополя ввечері 7 жовтня та наступного ранку продовжилися. Мер зазначив, що тоді почалися вибухи на складах боєприпасів російських окупантів у Родіонівці. Детонація тривала кілька годин.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

Представник ОПУ Михайло Подоляк зазначив, вибух на Кримському мосту пов'язаний із конфліктом між силовиками рф.

Після вибуху та пожежі на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

При цьому, у росії заявили про 3 загиблих внаслідок вибуху.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: