Путін хоче укласти «велику угоду» із Заходом – речник президента Туреччини

Читать на русском
Президент росії володимир путін хоче укласти нову велику угоду з країнами Заходу. Вона частково стосуватиметься й України.
Getty Images

Президент росії володимир путін хоче укласти «нову велику угоду» з країнами Заходу. Вона частково стосуватиметься й України.

Про це заявив радник президента Туреччини Ібрагім Калін, передає CNN.

«Наше розуміння полягає в тому, що пан путін хоче мати нову велику угоду із Заходом. Це частково стосується й України, безумовно. Але більш глобальне питання – це справді нова угода між росією та західним світом», – сказав Калін.

Москва вважає, що угоди, укладені наприкінці «холодної війни» за президентів Михайла Горбачова та Бориса Єльцина, більше не відображають сучасної росії.

Він також додав, що переговори між Україною та рф можуть поновитися у майбутньому попри офіційну відмову Володимира Зеленського від переговорів з путіним.

Нагадаємо, раніше в Інституті вивчення війни розповідали, що путіну явно не вдається врівноважити вимоги російських націоналістів, які стають все більш радикальними, а також стримати розкол між пропагандою та силовиками.

В останні тижні член найближчого оточення володимира путіна прямо висловлював російському президентові свою незгоду з тим, як він веде війну в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: