Арестович спрогнозував події в рф після вибуху на Кримському мосту

Читать на русском
Олексій Арестович заявив, що російські спецслужби шукатимуть винуватців у вибуху на Кримському мосту серед своїх. Він спрогнозував, що керівна верхівка боротиметься за владу та власність росії після смерті путіна.
Олексій АрестовичФото – president.gov.ua

Радник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що після вибуху на Кримському мосту російські спецслужби намагаються знайти винуватців у силових структурах та керівних елітах.

Про це він повідомив в ефірі «Фейгін LIVE».

Він зауважив, що в рф майже не звинувачують українську сторону, зокрема, немає серйозних заяв від МЗС. На думку радника ОПУ, у найближчий час росіяни будуть шукати винуватців серед «своїх».

Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мосту: «Було хмарно, хоча й тепло»Володимир Зеленський прокоментував вибухи на Кримському мосту та запропонував російським окупантам тікати звідти, поки є така можливість.

«І версія буде приблизно така – вони скажуть, що розігрується 1905 рік, програш у війні і частина царської «охоронки» вирішує налякати народ», – заявив Арестович.

Крім того, він припустив, що в російській еліті, яка пов’язана з силовими структурами, вже зрозуміли, що війну проти України програно.

Також Арестович зазначив, що керівна верхівка країни-агресора могла вирішити, що володимир путін втратив здатність приймати рішення. Саме тому намагатимуться зосередитися на боротьбі за владу та власність рф після того, як путін помре.

«У мене відчуття, що цей підрив буде вододілом із зовнішньої орієнтованості росії в цій війні на внутрішню. У мене відчуття, що вежі почали валитися всередину, і тверезих та сильних людей набагато більше почав хвилювати внутрішньоросійський порядок денний», – підсумував він.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

Представник ОПУ Михайло Подоляк зазначив, вибух на Кримському мосту пов'язаний із конфліктом між силовиками рф.

Після вибуху та пожежі на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

При цьому, у росії заявили про 3 загиблих внаслідок вибуху.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: