На Кримському мосту спалахнула пожежа – фото, відео

Читать на русском
Пожежа та вибух на Кримському мосту вранці 8 жовтня. Горять цистерни з пальним, пошкоджено частину дороги.
скрін з відео

Вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горять цистерни із пальним.

Про це повідомляють російські ЗМІ. При цьому в мережі вже з'явилося багато фото та відео з місця пожежі.

У РНБО повідомили, наскільки потужне ППО охороняє Кримський містЯк зазначається, окупанти досить серйозно ставляться до тієї зброї, яку вже мають наші війська, вони дуже серйозно до нас ставляться, чого раніше ми не бачили.

Як повідомляється, близько 6-ї ранку на Кримському мості в Керчі стався вибух. У небо здійнявся величезний стовп чорного диму.

На залізничній гілці Кримського мосту горить цистерна з пальним, полум'ям охоплено вантажний потяг. На фото також видно, що пошкоджено дорожнє полотно.

Окупаційна влада Криму заявила, що постраждалих через НП на Кримському мості, за попередніми даними, немає. При цьому рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

У Повітряних силах України підтвердили інформацію про сильну пожежу на Кримському мосту та руйнування частини дороги.

«Ранок на кримському мості. Горять цистерни з пальним. Також зруйновано частину дорожнього полотна!», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, В ОПУ раніше заявляли, що Кримський міст – це незаконна будова і він має бути знищений.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, Кримський міст буде знищено, як тільки буде потреба та можливість.

Олексій Арестович також прогнозував, що Кримський міст обов'язково буде знищено, оскільки його було збудовано незаконно.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: