Юрченко Олександр Миколайович

Народний депутат України
Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
«Справу Юрченка» незабаром направлять до суду – Ситник

Кримінальне провадження про ймовірне одержання народним депутатом Олександром Юрченком неправомірної вигоди незабаром буде направлене на розгляд до антикорупційного суду.

Нардеп Юрченко заявив, що його побили

Виключений із фракції Слуга народу депутат Олександр Юрченко заявив, що його побили в Києві біля будинку, а його помічникові пошкодили телефон.

З нардепа Юрченка зняли електронний браслет

ВАКС схвалив рішення про зняття електронного браслета з нардепа Олександра Юрченка. Про це повідомив у Facebook в середу, 4 листопада сам народний обранець.

ВАКС продовжив слідство у справі нардепа Юрченка

Антикорупційний суд задовольнив клопотання детектива Національного бюро погодженого з генеральним прокурором про продовження слідства у справі члена українського парламенту.

Юрченко заявив, що не планує складати мандат народного депутата

Юрченко, якого НАБУ і САП підозрюють в одержанні хабаря та причетності до корупційної схеми у парламенті, розповів ЗМІ, що не планує складати мандат народного депутата.

Нардепу Юрченку обрали запобіжний захід

Суд обрав запобіжний захід нардепу Олександру Юрченку, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень і обов'язків.

Держбюджет, САП і скандал з хабарем: як пройшов тиждень у Раді

Верховна рада ухвалила заяву щодо Білорусі, призначила членів комісії з відбору керівника САП і розглянула проєкт бюджету.

Юрченко не з'явився до суду щодо обрання запобіжного заходу

Депутат Олександр Юрченко, якого підозрюють у хабарництві, не з'явився на засідання ВАКС 18 вересня. Нардеп заявив, що контактував із хворим на коронавірус.

Зеленський відреагував на ситуацію із нардепом Юрченком

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що народний депутат Олександр Юрченко буде сидіти у в'язниці

САП допитала нардепа Юрченка

Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро допитали народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють в отриманні хабаря.

САП оголосила Юрченку про підозру

САП повідомила нардепу Олександру Юрченку про підозру в отриманні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень і обов'язків.

Юрченка виключили зі «Слуги народу»

Народного депутата Олександра Юрченка офіційно виключили з фракції політичної партії Слуга народу.

В ОПУ прокоментували скандал із нардепом Юрченком

Після оприлюдненого відео від НАБУ Олександр Юрченко втратив етичні підстави бути депутатом Верховної ради. Про це заявили в ОПУ.

Зеленський зажадав від НАБУ і САП більше «посадок»

Президент України Володимир Зеленський просить НАБУ, САП і Офіс Генпрокурора працювати продуктивніше і проводити більше посадок.

Венедіктова підтвердила підозру Юрченку і просить арештувати його

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала клопотання про тримання під вартою народного депутата Слуги народу Олександра Юрченка.

Венедіктова підписала підозру нардепу Юрченку

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова підписала підозру депутату Олександру Юрченку, якого НАБУ вважає причетним до корупційних схем у Верховній раді.

Помічнику нардепа Юрченка обрали запобіжний захід

Суд обрав запобіжний захід Івану Фіщенку - помічнику нардепа від Слуги народу Олександра Юрченка.

Нардеп Юрченко повідомив про вихід зі «Слуги народу»

Народний депутат від Слуги народу Олександр Юрченко після скандального розслідування і відео НАБУ написав заяву про вихід з фракції.

НАБУ оприлюднило відео у справі нардепа Юрченка і просить повідомити йому про підозру

НАБУ і САП знову просять генпрокурора підписати підозру нардепу від Слуги народу Олександру Юрченку, якого слідчі викрили в участі у злочинній схемі.