Нардеп Юрченко заявив, що його побили

Читать на русском
Виключений із фракції Слуга народу депутат Олександр Юрченко заявив, що його побили в Києві біля будинку, а його помічникові пошкодили телефон.
фото из Facebook Олександра Юрченка

У Києві сьогодні вдень, 9 грудня, побили народного депутат Олександра Юрченка. Інцидент стався біля будинку нардепа.

Про це повідомляє «Слово і діло» з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Слідство щодо «Слуги народу»: чи доведуть справу Юрченка до вирокуСправу проти нардепа не доведуть до кінця, бо система почне пручатися у критичний момент, проте розслідування можливих корупційних дій з боку нардепа від партії влади позитивно вплине на рейтинг Слуги народу, вважає експерт.

За інформацією джерела, в середу, 9 грудня, близько 12:18 народний депутат Олександр Юрченко звернувся до поліції в Голосіївському районі Києва.

«Він заявив, що кілька хвилин тому на вулиці столиці біля будинку за місцем проживання двоє людей під час сварки заподіяли йому тілесні ушкодження, а його помічникові пошкодили мобільний телефон. Всі учасники конфлікту перебувають на місці події. Проводиться перевірка», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, минулої осені Юрченко потрапив до гучного скандалу. Депутата запідозрили в отриманні хабара і причетності до корупційної схеми. 17 вересня САП оголосила Юрченку про підозру.

Пізніше ВАКС взяв Юрченка під варту з альтернативою 3 млн грн застави За нього внесли гроші і він вийшов під особисті зобов'язання.

4 листопада з нардепа Юрченка зняли електронний браслет.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: