Нардеп Юрченко повідомив про вихід зі «Слуги народу»

Читать на русском
Народний депутат від Слуги народу Олександр Юрченко після скандального розслідування і відео НАБУ написав заяву про вихід з фракції.
Фото: Facebook Олександра Юрченка

Народний депутат від «Слуги народу» Олександр Юрченко після оприлюдненого відео і розслідування з боку НАБУ написав заяву про вихід з фракції.

Дану інформацію підтвердив голова парламентської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, повідомляє пресслужба ОПУ у вівторок, 15 вересня.

Лероса виключили зі складу фракції «Слуга народу»За результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів прийнято рішення про виключення Лероса Гео Багратовича зі складу членів фракції.

«Народний депутат Олександр Юрченко, про якого в ЗМІ поширюють інформацію про причетність до корупційних правопорушень, заявив про свій вихід з фракції керівної партії», - сказано в повідомленні.

За словами Аарахамії, таке рішення члени фракції вважають доречним. Також політсила сподівається, що Юрченко співпрацюватиме з НАБУ та Офісом генпрокурора.

«Як частина команди президента України Володимира Зеленського вважаємо таке рішення доречним і сподіваємося, що пан Юрченко повною мірою співпрацюватиме з представниками Національного антикорупційного бюро України та Офісу генерального прокурора, щоб встановити всі об'єктивні обставини», - додали у СН.

Нагадаємо, раніше НАБУ закликало генерального прокурора Ірину Венедіктову підписати підозру народному депутату Олександру Юрченку, якого підозрюють в участі у злочинній схемі.

Пізніше в САП повідомили, що помічникові Юрченка - Івану Фіщенку - повідомлено про підозру у пособництві в отриманні нардепом хабара в розмірі 13 тис. доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: