Нардепу Юрченку обрали запобіжний захід

Читать на русском
Суд обрав запобіжний захід нардепу Олександру Юрченку, якого підозрюють в одержанні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень і обов'язків.
Фото зі сторінки Олександра Юрченка в FB

Суд обрав запобіжний захід народному депутату Олександру Юрченку, якого Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура підозрюють в одержанні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень і обов'язків.

Таке рішення 21 вересня ухвалила слідча суддя Вищого антикорупційного суду Ольга Саландяк, повідомляє журналіст «Слово і діло».

«Клопотання детектива погодженого генеральним прокурором – задовольнити частково. Застосувати до Олександра Юрченка запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», – оголосила суддя.

Юрченка заарештували з альтернативою застави в 3 млн грн.

Нагадаємо, 17 вересня САП повідомила нардепу Олександру Юрченку про підозру в отриманні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень і обов'язків. Раніше в цій справі НАБУ оприлюднило відеодокази.

Цього ж дня САП допитала Юрченка. Також його офіційно виключили з фракції партії «Слуга народу».

Відзначимо, помічника нардепа Юрченка - Івана Міщенка - підозрюють в пособництві. Його відправили під варту, проте Міщенко вніс 1,5 млн грн застави і вийшов з СІЗО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: