Супрун Уляна

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
МОЗ припинить видавати квоти виробникам лікувальних настоянок

Міністерство охорони здоров'я України припинить видавати квоти на продаж етилового спирту виробникам настоянок, щоб припинити використання ліків як доступного алкоголю.

Супрун нагадала про щеплення перед школою

Навчальні заклади можуть забороняти відвідування занять тим дітям, які не пройшли необхідну вакцинацію, підкреслила голова МОЗ.

Супрун знову озвучила поради для народних депутатів

Супрун радить нардепам не дозволяти маніпулювати собою, завжди перевіряти факти, вчитися слухати і визнавати свої помилки.

Супрун дала поради новій ВР

Супрун дала кілька порад майбутнім нардепам Верховної ради щодо того, як зберегти здоров'я і справлятися з будь-якими випробуваннями.

Супрун дала поради новообраним нардепам

Уляна Супрун дала декілька порад новообраним народним депутатам, які в майбутньому працюватимуть в парламентському комітеті з питань охорони здоров'я.

Супрун пояснила, чому не варто варити варення

Чиновниця назвала альтернативи варення – ягоди і фрукти можна заморозити, висушити, з них можна приготувати пастилу.

Суд відмовив ДБР у відстороненні директора експертного центру МОЗ

Суддя Печерського суду Галина Матійчук відмовила Державному бюро розслідувань у відстороненні Тетяни Думенко з посади директорки Державного експертного центру МОЗ.

Заступник голови МОЗ Ілик заробив більш ніж 150 тисяч гривень у червні

Сама виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заробила лише 30,7 тисячі гривень.

Супрун розповіла, як знизити ризики передчасної смерті

За даними Супрун, для цього в першу чергу потрібно контролювати тиск і при необхідності приймати ліки для його нормалізації.

Закон про примусову хімічну кастрацію негуманний – Супрун

Хімічну кастрацію як метод лікування застосують в комплексі з іншими процедурами тільки для людей з психічним захворюванням педофілії.

Супрун відповіла Зеленському на критику її порад

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я Уляна Супрун вважає корисними свої поради про здоров’я.

Супрун порадила не користуватись онлайн-аптеками

В Україні не існує законних онлайн-аптек – немає ані якоїсь окремої, ані цілої мережі. Згідно із законом, продавати лікарські засоби можна лише в аптеках, а не дистанційно чи онлайн.

Супрун попередила про небезпеку перегляду телевізора

Перегляд телевізора пов'язаний з підвищеним ризиком передчасної смерті, деяких видів раку, серцево-судинних захворювань, діабету 2 типу, ожиріння і проблем зі сном.

Супрун розповіла про користь ненормативної лексики

Голова МОЗ пише, що влучно і точно застосована лайка, що описує відношення людини до ситуації, і не спрямована на те, щоб образити співрозмовника, корисна для здоров'я.

Супрун закликала українців замінити пакет на екосумку

У Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів, 3 липня, Супрун дала українцям поради, як зробити свій внесок у збереження планети.

Супрун розповіла про вогнища зараження правцем

Супрун зазначила, що досі існують люди, які вірять в те, що вакцини не працюють, а власний імунітет може захистити від усіх хвороб.

Супрун розповіла, як боротися з целюлітом

Надмірне споживання солодощів призводить до підвищення рівня інсуліну в крові, який підсилює прояви целюліту й може спровокувати діабет.

Супрун назвала небезпеку солодких напоїв

У банці енергетика є від 3 до 60 грамів цукру, але Супрун радить вживати його тільки в екстремальних умовах, коли немає можливості поспати і поїсти.

Супрун збирається співпрацювати з новою командою МОЗ

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що готова співпрацювати з новою командою МОЗ, якщо не увійде до нового складу уряду.

Супрун розповіла про шкоду алкоголю під час вагітності

Виконувачка обов'язків голови МОЗ Уляна Супрун вважає, що взагалі не існує безпечної дози алкоголю, а під час вагітності – тим більше.