Супрун знову озвучила поради для народних депутатів

Читать на русском
Супрун радить нардепам не дозволяти маніпулювати собою, завжди перевіряти факти, вчитися слухати і визнавати свої помилки.

В. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун радить нардепам не дозволяти маніпулювати собою, завжди перевіряти факти, вчитися слухати і визнавати свої помилки.

Як пише «Слово і Діло», про це вона написала у Facebook.

Зеленський і команда: ключові завдання «слуг народу» після виборівПартія Слуга народу отримує монобольшість і 254 мандати. Які першочергові завдання має вирішити новий парламент?

«Друга частина порад для народних обранців Верховної ради України 9-го скликання також стосується здоров’я. Але саме здоров‘я інституції, в якій вони працюватимуть, та всієї України загалом», - зазначила в. о. міністра.

Супрун наголосила, що нардеп складає присягу народу України, а не лідеру партії чи голові фракції, тому закликала не дозволяти маніпулювати собою.

Вона закликає парламентарів дослухатися до думки громадськості та експертів, їздити в лікарні, школи, університети, підприємства і говорити з кінцевими бенефіціарами змін, але при цьому обов’язково робити фактчекінг.

Також вона радить визнавати помилки.

«У складних проблем немає простих рішень. Якщо вам здається, що ви бачите елементарне вирішення складної соціальної або економічної проблеми — найбільш імовірно, що воно неправильне», - попереджає очільник МОЗ.

Які обіцянки міністри мають виконати до осеніВолодимир Омелян обіцяв, що влітку до Одеси зайде WizzAir. Володимир Гройсман до Дня незалежності має відкрити меморіал Героїв Небесної Сотні.

Нагадаємо, раніше в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун дала поради майбутнім депутатам як ефективно працювати у парламентському комітеті з питань охорони здоров'я.

Потім Супрун дала кілька порад нардепам щодо того, як зберегти здоров'я й впоратися з будь-якими випробуваннями.

«Слово і Діло» підрахувало, що Кабінет міністрів виконав свою програму на 61% і поліпшити цей показник навряд чи зможе. Але залишилися поточні обіцянки, які реалізувати членам Кабміну цілком під силу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: