Супрун збирається співпрацювати з новою командою МОЗ

Читать на русском
В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що готова співпрацювати з новою командою МОЗ, якщо не увійде до нового складу уряду.

В. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що готова співпрацювати з новою командою МОЗ, якщо не увійде до складу нового уряду.

Про це вона заявила на брифінгу в середу, 26 червня, передає «Слово і Діло».

Супрун заявила, що збирається й надалі запроваджувати реформи, які були розпочаті, й обіцяє співпрацювати з новою командою. Вона збирається передати їм усі свої напрацювання.

«Я думаю, що ми всі маємо спокійно далі чекати, будуть вибори, що відбуваються зміни. Ми в нашому міністерстві говоримо, що ми тут спокійно працюємо, тому що будь-який президент, будь-яка ВР, але люди хворіють, потребують лікування, і ми спокійно працюємо, щоб це забезпечити. Ми створили професійну державну службу, яка буде й далі запроваджувати ті зміни, які почалися, й будемо співпрацювати», – сказала Супрун.

Також вона запевняє, що приєднається до уряду лише в тому разі, якщо отримає запрошення від команди, яка не гальмуватиме запровадження медичних реформ.

Раніше Супрун розповіла про шкоду алкоголю під час вагітності.

Також нагадаємо, вона пояснила, чому краще їсти вдома, а не в ресторанах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: