Москаль Геннадій Геннадійович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Саакашвілі відмовився очолити список «БПП» в Одеській області

Глава Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі не буде балотуватися на місцевих виборах в Одеській області.

На Закарпатті робота міліції має політичний орієнтир, що вплине на результати виборів – експерт

У рамках спецпроекту «ОБРАНІ» спеціаліст проаналізував перші результати моніторингу після офіційного старту виборчої кампанії.

За час правління Погорєлова Ужгород потонув у корупційних скандалах – експерт

У рамках спецпроекту «ОБРАНІ» голова Закарпатської організації КВУ оцінив діяльність Віктора Погорєлова на посаді мера Ужгорода та назвав його можливих опонентів на майбутніх виборах.

Українські губернатори: відмінники й кандидати на виліт

Поки в Кабінеті міністрів підводять підсумки ефективності роботи губернаторів українських областей, «Слово і Діло» вже знає, хто з представників регіональної влади справді успішний у справах, а хто поки навчився лише роздавати обіцянки.

Москаль: «Правого сектору» на Закарпатті більше не буде

Геннадій Москаль заявив, що не дозволить представникам «Правого сектору» займатися бандитизмом на Закарпатті.

Закарпаття й Івано-Франківщина – аутсайдери за показниками мобілізації

Регіони виконали плани з мобілізації військовозобов'язаних лише на 27 та 25% відповідно, стверджує губернатор Закарпаття Геннадій Москаль.

Тука пообіцяв боротися із залишками «регіоналів» в області

Керівник Луганської військової-цивільної адміністрації Георгій Тука пообіцяв зайнятися люстрацією серед колишніх членів «Партії Регіонів».

Москаль вчив мера працювати, а на Запоріжжя чекає реінкарнація регіоналів. Дайджест обіцянок мерів

За останні 7 днів міські голови дали 22 нові обіцянки. Ще 3 були зафіксовані активістами «Слова і Діла» як виконані, а 4 попередні декларації мерів отримали статус невиконаних.

Георгій Тука – новий голова Луганської області?

Відомий волонтер Георгій Тука найближчим часом може очолити Луганську обласну державну адміністрацію.

Геннадій Москаль: від військової Луганщини до контрабандного Закарпаття

Президент призначив Геннадія Москаля губернатором Закарпатської області. Чиновник уже вирушив на нове місце роботи, де скоро буде представлений громадськості. Хто замінить його у Луганській ВЦА – поки невідомо.

Порошенко покличе на Луганщину когось зі своєї команди, але з іншого регіону – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо призначення Геннадія Москаля губернатором Закарпатської області.

«Кризовий менеджер» Москаль поїде вирішувати проблеми Закарпаття

Геннадій Москаль, який відомий своєю принциповою боротьбою з контрабандою, може бути призначений губернатором Закарпатської області.

Як працюють ваші губернатори? Дайджест обіцянок голів ОДА за 1.07-9.07

Система народного контролю «Слово і Діло» пропонує до вашої уваги оновлений дайджест публічних обіцянок керівників українських міст.

Глава Кіровоградщини – найбільш безвідповідальний у сфері регіонального розвитку

«Слово і Діло» публікує рейтинг губернаторів, які давали найбільше обіцянок в сфері регіонального розвитку, соціальної політики, а також національної безпеки і оборони.

Жебрівський чужий для Донбасу – експерт

Відомий політолог поділився міркуваннями з приводу головної причини звільнення Кіхтенка та призначення новим очільником Донецької ВЦА Жебрівського.

Відставка Кіхтенка: з чим не впорався донецький губернатор?

Основними причинами анонсованої відставки голови Донецької ВЦА сміливо можна назвати незадовільну управлінську діяльність Кіхтенка та його принципово відмінні від суспільних настроїв погляди на співпрацю з самопроголошеними республіками.

Блокада зони АТО: навіщо потрібен новий голодомор?

В українських реаліях чиновницького свавілля та бюрократичної плутанини перепустки до зони АТО стали дуже серйозною перепоною для скільки-небудь нормального життя людей. Формально ніхто не позбавляв їх українського громадянства, фактично ж Україна відмовила жителям окупованих територій в їхніх конституційних правах.

Кіхтенко: прем'єр-міністр оголосив війну Донецькій ОДА

Фальсифікацією назвав діяльність урядової комісії, що оцінила як «незадовільну» роботу Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, її глава Олександр Кіхтенко.

Москаль заявив, що «ЛНР» почала комунальну війну і повністю перекрив їм воду

Очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розпорядився повністю перекрити подачу води на окуповану територію.

Економічна блокада допоможе Росії захопити ринок Донбасу – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо заяви Луценка про поширення транспортної та економічної блокади на окуповані райони Донбасу.