Коломойський Ігор Валерійович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Передвиборчий арсенал: з чим іде на місцеві вибори Ігор Коломойський?

Команда Дніпропетровського олігарха Ігоря Коломойського активно готується до політичного штурму на майбутніх місцевих виборах в Україні, не зменшуючи своїх апетитів і політичних амбіцій.

Лещенко: екс-керівник «Укрнафти» отримував понад $ 5 млн «надбавок» від Коломойського

Олігарх Ігор Коломойський укладав таємні угоди з менеджерами «Укрнафти» про додаткове фінансове заохочення.

Конфлікт з подвійним дном: з ким насправді сварився Міхеіл Саакашвілі?

Конфліктні заяви Міхеіла Саакашвілі щодо Яценюка – це прагнення почати власну гру в змаганні за прем'єрське крісло. Але існує й інша версія виникнення скандалу.

Фіскальна служба планує почати опис майна «Укрнафти»

ПАТ «Укрнафта» заборгувала державі майже 10 мільярдів гривень, 8,936 з яких – відстрочений податковий борг підприємства.

Замість розвитку інфраструктури в Івано-Франківському аеропорту виробляють асфальт

Депутати Івано-Франківської обласної ради створили комісію для вивчення законних підстав зведення приватним інвестором установки з виробництва бітуму на території Івано-Франківського аеропорту.

Кабмін цілеспрямовано не розглядав призначення Пасішника членом правління «Нафтогазу» – нардеп

Кабінет міністрів України на сьогоднішньому засіданні не розглядав призначення Андрія Пасішника членом правління НАК «Нафтогаз України».

Коломойський не хоче віддавати державну нафту

«Укртатнафта», яка знаходиться під контролем групи «Приват» Ігоря Коломойського заблокувала більше 18 тис. Тонн державної нафти.

Викорінити олігархів в Україні не так і просто – The Guardian

В Україні на питання про те, як в країні проходить «деолігархізація», прихильники чинної влади, західні дипломати і опозиціонери, як правило, відповідають абсолютно однаково – гучним щирим сміхом.

«Укрнафта» офіційно отримала нового очільника

Головою правління «Укрнафти» офіційно призначено британця Марка Роллінза. Призначення відбулося сьогодні на зборах акціонерів у середу.

Корбан: з Коломойського витягнути гроші неможливо

Кандидат в народні депутати в 205 мажоритарному окрузі запевняє, що Ігор Коломойський не спонсорує політичну партію «Укроп».

Ліквідація або легітимізація: що робити з підкупом виборців?

Нардеп від фракції «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко вважає, що є два шляхи вирішення цієї проблеми: або повна ліквідація підкупу виборців, або його легітимізація.

«Укрнафті» можна не платити дивіденди – Коломойський

Екс-губернатор Дніпропетровської області, бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що «Укрнафта» може не платити дивіденди після заяви Міхеіла Саакашвілі про її збитки в 2014 році.

Сподобатися виборцю: якими меседжами партії спокушатимуть громадян віддати за них голос

«Слово і Діло» проаналізувало, як українські політичні партії та їх кандидати намагатимуться сподобатися виборцю.

У Коломойського примудрилися підмінити нафту на НПЗ – нове керівництво «Укртранснафти»

Результати інвентаризації, проведеної на Кременчуцькому нафтопереробному заводі, свідчать про підміну технологічної нафти Urals на вуглеводні українського походження.

Уряд будуватиме діалог з групою «Приват» на іншому рівні – експерт

Спеціаліст поділився міркуваннями щодо інформації про те, що уряд вирішив об'єднати нафтові компанії Коломойського: «Укрнафту», «Укртранснафту» і «Укртатнафту».

Борис Філатов піде в мери Дніпропетровська – Корбан

Народний депутат Борис Філатов балотуватиметься в мери Дніпропетровська від новоствореної партії «Укроп». Про це розповів колишній віце-губернатор Дніпропетровської області Геннадій Корбан.

Найгучніші звільнення за останній рік

«Слово і Діло» вирішило продемонструвати найгучніші та найрезонансніші звільнення українських чиновників, які відбулися за останній рік.

Кадрові експерименти в керівництві: промахи Президента чи «виробнича необхідність»?

Навряд чи на кадрові рішення Президента та уряду реагували би так гостро, якби не військові дії в країні. Але в нинішній ситуації будь-яке призначення і звільнення сприймається спостерігачами та громадянами дуже критично.

Одеський джигіт: Міхеіл Саакашвілі отримав трамплін для стрибка у велику українську політику

Щоб зламати ситуацію в Одесі Саакашвілі доведеться вдаватися не тільки до радикальних, але й до неординарних методів боротьби з корупцією. Чи отримав він повний карт-бланш на такі дії від Президента – стане ясно вже у найближчі місяці.

Напередодні місцевих виборів олігархи роблять ставку на медіа-ресурси

Немає сумніву, що напередодні чергових місцевих виборів в Україні в боротьбі за владу буде використана уся наявна в українських політичних гравців артилерія: від адмінресурсу до брудних виборчих технологій. То що ж можуть протиставити одне одному Президент і група вітчизняних олігархів?