Передвиборчий арсенал: з чим іде на місцеві вибори Ігор Коломойський?

Читать на русском

Команда Дніпропетровського олігарха Ігоря Коломойського активно готується до політичного штурму на майбутніх місцевих виборах в Україні, не зменшуючи своїх апетитів і політичних амбіцій. Після невдалої спроби завоювати симпатії чернігівців політичний соратник Коломойського Геннадій Корбан вирішив направити свої зусилля на столицю. На що направлена його участь у виборах київського міського голови нарівні з (по суті союзником) Бориславом Березою, здогадатися неважко: позбавити Кличка можливості перемогти у першому турі, щоб поборотися за голоси в другому.

Прогнозованою була участь рейтингового кандидата на виборах мера в Дніпропетровську: днями про вступ до виборчих перегонів нарешті заявив Борис Філатов.

Ще один агент Коломойського претендує на крісло мера в Івано-Франківську. Західноукраїнську вотчину дніпропетровського олігарха має великі шанси очолити Олександр Шевченко, нардеп і співвласник гірськолижного курорту «Буковель».

Ще одним оплотом Коломойського може стати Волинь, де у довиборах народного депутата в одному з мажоритарних округів (замість загиблого Єремеєва) планує взяти участь вірний соратник одіозного олігарха Ігор Палиця.

Крім того, не позбавленим впливу всередині регіону Коломойський буде й завдяки кандидатам у мери Кривого Рогу та Павлограда – великих міст Дніпропетровщини, де балотуються відповідно куратор батальйону «Кривбас» Микола Колесник та ветеран АТО Євген Терехов.

Загалом же оточення Ігоря Коломойського може розраховувати на 22 регіональні осередки партії «Укроп» та потужні медіа-ресурси, навідомішими з яких, звісно, є телеканали «1+1» та «2+2».

За матеріалами «Української правди».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: