Корбан: з Коломойського витягнути гроші неможливо

Читать на русском
Кандидат в народні депутати в 205 мажоритарному окрузі запевняє, що Ігор Коломойський не спонсорує політичну партію «Укроп».

Кандидат у народні депутати в 205 мажоритарному окрузі (Чернігів) Геннадій Корбан запевняє, що Ігор Коломойський не є спонсором політичної партії «Укроп».

Про це він заявив в ході інтерв'ю «Газеті по-українськи», передає «Слово і Діло».

При цьому, за словами кандидата, члени партії використовують свої особисті кошти та розраховують на допомогу бізнесменів з регіонів.

«Укроп» – це не партія олігархів. З Коломойського витягнути гроші неможливо. Особливо на політику. Поки витрачаємо свої. Наше завдання – залучити середній бізнес, особливо в регіонах. Тамтешні еліти добре знають місцеві проблеми і зможуть їх вирішувати», – розповів Корбан, відповідаючи на запитання кореспондента про взаємини з екс-губернатором Дніпропетровської області Ігорем Коломойським.

Нагадаємо, кількома годинами раніше соратник Корбана Борис Філатов повідомив про намір подати до суду на одеського губернатора Міхеіла Саакашвілі за наклеп і агітацію за пропрезидентського кандидата на довиборах в Чернігові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: