Добкін Михайло Маркович

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
Скількох нардепів позбавили недоторканності за роки незалежності України

З першого депутата зняли недоторканність ще в 1990 році за побиття полковника КДБ. Відтоді Рада дозволила притягнути до кримінальної відповідальності 19 нардепів. Реальне покарання отримав лише один із них.

Добкін передумав голосувати за Смолія на посаду голови Нацбанку

Михайло Добкін провалив обіцянку підтримати кандидатуру Якова Смолія на посаду голови Нацбанку, хоча спочатку навіть збирався пояснити колегам із фракції, чому варто голосувати саме за цю кандидатуру.

Добкін передумав скаржитись на журналістів через сюжет про УПЦ МП

Михайло Добкін провалив обіцянку поскаржитися на журналістів, які знімали сюжети про священика УПЦ МП, що відмовився відспівувати дитину, хрещену в іншій церкві.

Суд дозволив Добкіну виїжджати за кордон

Печерський районний суд Києва відмовився продовжувати депутату Верховної Ради від фракції «Опозиційний блок» Михайлу Добкіну зобов'язання не виїжджати за кордон.

Добкін розповів подробиці створення релігійної партії

Народний депутат, екс-голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін розповів про подробиці створення своєї партії, яку зареєстрував тиждень тому.

Добкін створив партію «Християнські соціалісти»: реакція соцмереж

Михайло Добкін створив свою партію Християнські соціалісти. Як на на це відреагували соцмережі – в матеріалі Слова і Діла.

Справи амурні: хто з політиків одружився, а хто розлучився в 2017 році

На честь Дня закоханих Слово і Діло вирішило нагадати, хто з українських політиків чи їхніх дітей зіграв весілля минулого року. Ну й трошки – про розлучення.

Свідок на суді розповів, як Добкін допоміг втекти Януковичу

Перед втечею до Криму колишній президент Віктор Янукович зустрівся в Харкові з головою ОДА Михайлом Добкіним. Останній надав екс-главі держави транспорт.

Дискусія або розкол: стали відомі причини демаршу в «Опоблоці»

Депутати від «Опоблоку» заперечують наявність розколу у фракції після голосування за судову реформу.

Добкін залишив «Опозиційний блок»

Народний депутат Михайло Добкін вийшов із лав партії «Опозиційний блок», розкритикувавши голосування за судову реформу.

Луценко повідомив про результати розслідування справ щодо Добкіна та Кернеса

Генпрокурор Юрій Луценко розповів подробиці розслідування справ щод мера міста Геннадія Кернеса, а також нардепа Михайла Добкіна часів його роботи в міськраді.

Апеляційний суд не став знижувати суму застави за Добкіна

Апеляційний суд Києва відмовився випустити депутата «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна під особисте зобов'язання і залишив колишню суму застави – 50 мільйонів гривень.

Скільки держава заробила на судових заставах?

Поняття застави за чергового чиновника або політика вже міцно оселилося в свідомості українців. «Слово і Діло» розібралося, скільки грошей надійшло на рахунки Держказначейства по заставах за підозрюваних.

В очі не бачив. Добкін відреагував на повідомлення про арешт його майна

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що не знайомий з рішенням Печерського суду про арешт власного майна.

Суд арештував майно Добкіна

Печерський районний суд Києва заарештував два автомобіля, два будинки, земельну ділянку та винний льох депутата Верховної Ради Михайла Добкіна.

Суд переніс розгляд апеляції Добкіна

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт депутата Михайла Добкіна із заставою в розмірі 50 мільйонів гривень на 21 серпня.

Добкін оскаржив рішення суду щодо його арешту

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що його адвокати подали апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду Києва про взяття його під варту з альтернативою застави.

Добкін розповів, що заважає йому внести 50 мільйонів застави

Народний депутат від Опозиційного блоку Михайло Добкін заявив, що його колега по партії Вадим Новинський вніс 30 млн грн з 50 млн грн застави, призначеної судом.

Справа проти Добкіна: цілі Луценка, козирі захисту та подальша тактика «Опоблоку»

Політолог розповів, як Михайло Добкін та «Опоблок» можуть скористатися ситуацією зі справою проти нардепа.

Суд заарештував Добкіна на два місяці і дав 5 днів для внесення застави

Печерський райсуд визначився із запобіжним заходом для депутата «Опоблоку» Михайла Добкіна: два місяці арешту, якщо протягом п'яти днів він не внесе заставу.