Справи амурні: хто з політиків одружився, а хто розлучився в 2017 році

Читать на русском

Можливо, шлюби й укладаються на небесах, але весілля точно святкуються на грішній землі. «Слово і Діло» вирішило нагадати в День закоханих про найгучніші шлюби та розлучення в українській політиці минулого й цього років.

У квітні 2017 року нарешті офіційно одружився один із найбільш утаємничених холостяків українського політикуму Нестор Шуфрич. Його дружиною стала харків'янка Катерина Майкова, з якою депутат обвінчався та сім років жив у цивільному шлюбі, ретельно оберігаючи від журналістів своє особисте життя.

Він розповів, що зустрів Катерину під час візиту до Харкова, де вона працювала тележурналісткою. Вона пробувала бути моделлю, займалася бальними танцями. Була володаркою Кубка світу, двічі завойовувала золото на чемпіонатах України. Кар'єру залишила, коли переїхала до Києва. Із Шуфричем мають двох дітей: 4-річного Івана та однорічну Марію. Весілля, за словами Шуфрича, влаштували скромне.

День закоханих: найвідоміші шлюби та розлучення в українській політиціОдруження політика, як і поп-зірки, є визначною світською подією, а про розлучення годі й казати. У День закоханих «Слово і Діло» зібрало найгучніші одруження й розлучення українських політиків останніх років.

У липні 2017 року колишній губернатор Харківської області Михайло Добкін видав заміж свою дочку Аллу. Обранець дочки Добкіна – Олег Гуревич, за інформацією ЗМІ, є сином колишнього радника Михайла Добкіна з питань паливно-енергетичного комплексу. Весілля святкували в Лимані Харківської області. На фотографіях із соцмереж видно, що свято проходило за містом, на природі.

У серпні 2017 року заступник мера Івано-Франківська Олексій Кайда одружився на Наталії Дубас, а в розпал весільного сезону, що настає в вересні, політики пішли в рознос і відгуляли відразу три весілля.

Старший син генерального прокурора Юрія Луценка 28-річний Олександр одружився з Анастасією Волохіною, й ця урочистість не пройшла без скандалу.

Журналісти спробували зняти гостей, які приїхали на святкування, й нарвалися на міцні «обійми» співробітників Держохорони. Як пояснив після весілля Юрій Луценко, серед сотні гостей на весіллі його сина були щонайменше чотири людини, які підлягають цілодобовій охороні, тому співробітники ДСО перебували «за периметром цього сімейного свята», й додав, мовляв, «шкодує, що працівники УДО не змогли знайти балансу й вступили у фізичний контакт із журналістами». На весіллі журналісти помітили президента Порошенка з дружиною, міністра внутрішніх справ Авакова, прем'єр-міністра Гройсмана.

Син Луценка купив перед весіллям квартиру площею понад 180 квадратівЖурналісти «Слова і Діла» дізналися, яке житло перед весіллям придбав син генпрокурора Юрія Луценка.

Олії у вогонь додало й те, що за день до весілля Олександр Луценко купив квартиру в Солом'янському районі Києва площею більш ніж 180 квадратів у новому житловому комплексі з видом на ліс.

Ще один фігурант квартирного скандалу народний депутат Сергій Лещенко відгуляв весілля з діджеєм Анастасією Тапольською. Весілля святкували в оранжереї «Сад бажань» на ВДНГ у Києві. Вечірка на 40 осіб була закритою, але журналісти, що пробралися на свято, не помітили якихось надмірних розкошів.

Не пройшло без скандального обговорення в ЗМІ та соцмережах весілля заступниці міністра юстиції Наталії Севастьянової з юристом Русланом Бернацьким, який подарував нареченій каблучку вартістю понад 90 тисяч гривень, що вона й вказала у своїй декларації про доходи.

Офіційно розлучилися в 2017 році три «політичні» пари. Мабуть, найгучніше розставання сталося в лютому: колишній президент Віктор Янукович розлучився зі своєю дружиною Людмилою. Вона поїхала жити до Криму, а він зі своєю молодою дружиною й новонародженою дитиною – до Росії.

У грудні розпався союз Віктора та Вікторії: народний депутат Вікторія Сюмар розлучилася з політологом Віктором Тараном. А в лютому 2018 року розпався шлюб народного депутата Андрія Немировського й Таміли Ульянової.

Як бачимо, весіль було більше, ніж розлучень. Сподіваємося, що 2018 рік також порадує новими й не лише політичними союзами.

Детальніше – на інфографіці.

«Слово і Діло» вітає всіх із Днем закоханих, а політикам бажає не лише обіцяти, а й одружуватися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: