Суд переніс розгляд апеляції Добкіна

Читать на русском
Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт депутата Михайла Добкіна із заставою в розмірі 50 мільйонів гривень на 21 серпня.

Апеляційний суд Києва переніс розгляд апеляції на арешт депутата від «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна із заставою в розмірі 50 мільйонів гривень на 21 серпня.

Про це журналістам заявив сам Добкін після спілкування із суддею 28 липня, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українські новини».

«Печерський районний суд Києва, де розглядалася моя справа з обрання мені запобіжного заходу, не передав ще документи сюди (до Апеляційного суду – ред.), тому розглядати нічого, крім нашої скарги. Без матеріалів справи її розглядати не можна», – сказав він.

У п'ятницю, 28 липня, суд мав розглянути апеляцію адвоката Добкіна Ігоря Степанова. Генеральна прокуратура скаргу на рішення суду першої інстанції не подавала. Апеляція має бути розглянута колегією суддів у складі Олега Присяжнюка, Дениса Масенка, Віктора Глиняного, Тетяни Росіко та В'ячеслава Дзюбіна.

Як відомо, 15 липня Печерський райсуд Києва заарештував Добкіна й встановив заставу в розмірі 50 млн грн. Депутат Верховної Ради Вадим Новинський і колишній віце-прем'єр Борис Колесніков внесли заставу за Добкіна – 30 млн грн і 20 млн грн відповідно.

26 липня Добкін заявив, що його адвокати подали апеляційну скаргу на рішення Печерського районного суду Києва про взяття його під варту з альтернативою застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: