Апеляційний суд не став знижувати суму застави за Добкіна

Читать на русском
Апеляційний суд Києва відмовився випустити депутата Опозиційного блоку Михайла Добкіна під особисте зобов'язання і залишив колишню суму застави – 50 мільйонів гривень.
фото: telegraf.com.ua

Апеляційний суд Києва відмовився випустити депутата «Опозиційного блоку» Михайла Добкіна під особисте зобов'язання і залишив колишню суму застави – 50 мільйонів гривень.

Таке рішення суд прийняв 21 серпня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Протягом засідання адвокат депутата заявив, що підозра Добкіну є необгрунтованою і невмотивованою, а сам нардеп стверджував, що в повному обсязі виконує встановлений йому запобіжний захід, і прийде до слідчих за першим викликом у разі, якщо суд вирішить скасувати його.

Добкін пообіцяв, що не поїде з УкраїниСказано 29 червня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

При цьому прокурор підтвердив, що Добкін не порушував умов запобіжного заходу. Також Добкін прокоментував ситуацію з арештованим майном і заявив, що не все арештоване майно належить йому і додав, що засідання по його апеляції щодо арешту майна відбудеться 4 вересня.

Нагадаємо, 13 липня парламент дозволив затримати і заарештувати Добкіна за поданням Генпрокуратури. 15 липня Печерський райсуд Києва встановив йому запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту з можливістю застави в розмірі 50 мільйонів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: