Луценко повідомив про результати розслідування справ щодо Добкіна та Кернеса

Читать на русском
Генпрокурор Юрій Луценко розповів подробиці розслідування справ щод мера міста Геннадія Кернеса, а також нардепа Михайла Добкіна часів його роботи в міськраді.

Генпрокурор Юрій Луценко розповів подробиці розслідування справ щодо мера міста Геннадія Кернеса, а також нардепа Михайла Добкіна часів його роботи в міськраді.

Про це повідомив Луценко на брифінгу в Харкові 3 жовтня, передає «Слово і Діло».

Справа проти Добкіна: цілі Луценка, козирі захисту та подальша тактика «Опоблоку»Політолог розповів, як Михайло Добкін та «Опоблок» можуть скористатися ситуацією зі справою проти нардепа.

Він повідомив, що в Харкові завдяки рішенням судів за останній час вдалося повернути у власність громади близько 100 га землі, які раніше були захоплені забудовниками шахрайським шляхом без сплати оренди. «100 гектарів землі в центрі Харкова – це непоганий результат досудового слідства. Впевнений, що й результати судового слідства також будуть хорошими», – сказав генпрокурор.

Добкін пообіцяв, що не поїде з УкраїниСказано 29 червня 2017 р.Статус обіцянки: Архів

«І в нас є достатньо доказів для того, щоб пред'явити обвинувальний акт найближчим часом після завершення експертиз. Пан Добкін зараз перебуває під підозрою. А офіційний обвинувальний акт буде вручений йому після отримання експертизи й висновку низки інших слідчих дій ... Вся схема, викладена мною у Верховній Раді під час представлення на скасування недоторканності пана Добкіна підтверджується. Щодо ролі пана Кернеса слідство також ретельно працює. В момент, коли ми отримаємо достатньо доказів для пред'явлення підозри, вона буде пред'явлена», – додав Луценко.

Раніше генпрокурор розповів, що перешкоджає екстрадиції Саакашвілі.

Нагадаємо, апеляційний суд не став знижувати суму застави за Добкіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: