На кордоні з Польщею зупинив роботу ще один пункт пропуску

Читать на русском
Згідно з даними прикордонників, не здійснюється оформлення осіб та транспортних засобів на пункті пропуску Смільниця.
Ілюстративне фотоgalinfo.com.ua/

На кордоні України з Польщею сьогодні, 3 грудня, тимчасово не працює пункт пропуску «Смільниця», а також місце пропуску поза ПП «Нижанковичі».

Про це повідомила Державна прикордонна служба України у Телеграмі.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Згідно з даними прикордонників, оформлення осіб та транспортних засобів на пункті пропуску «Смільниця», а також на місці пропуску поза ПП «Нижанковичі» не здійснюється. Причиною є несправність бази даних митної служби.

«Оформлення осіб та транспортних засобів не здійснюється через несправність бази даних митної служби», - йдеться у повідомленні.

При цьому, людей просять врахувати цю інформацію під час планування поїздок через українсько-польський кордон.

Нагадаємо, страйк польських перевізників розпочався 6 листопада. Спочатку вони блокували три пункти пропуску, пізніше додався ще один. З 1 грудня розпочати блокаду кордону хочуть словацькі перевізники.

Станом на ранок неділі, 3 грудня, понад 2,5 тисяч вантажних транспортних засобів перебувають у черзі в бік України через блокування кордону з Польщею.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: