Польські перевізники почали блокувати ще один пункт пропуску на кордоні з Україною

Читать на русском
Польські перевізники почали блокувати рух вантажівок на четвертому пункті пропуску – Медика.
shpalta.media

Польські перевізники почали блокувати рух вантажівок перед пунктом пропуску «Медика» (суміжний з ПП «Шегині») на кордоні з Україною.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

Прикордонна служба попереджає, що через це можливе ускладнення руху як на виїзд з Польщі, так і на в'їзд.

«Блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада. Водночас перешкоджання руху автобусам та легкового транспорту не передбачається», – повідомили прикордонники.

Нагадаємо, з 6 листопада польські перевізники розпочали акцію протесту біля трьох пунктів пропуску на кордоні Польщі та України. Серед вимог – повернути вимогу українським перевізникам отримувати дозволи на в'їзд до Європейського Союзу.

Учора поляки анонсували розширення блокади на четвертий пункт пропуску – «Медика». Крім того, протест у пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» хочуть продовжити до лютого 2024 року.

У чергах на кордоні стоять кілька тисяч фур. Біля пункту пропуску «Корчева-Краковець» на стоянці помер ще один водій із України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: