Міністри оборони США та України обговорили дронові атаки з боку рф

Читать на русском
Міністр оборони Ллойд Остін провів телефонну розмову з міністром оборони України Рустемом Умеровим, обговорили російський обстріл ракетами та дронами.
Фото: Міністерство оборони України

Очільник Пентагону Ллойд Остін обговорив телефоном з міністром оборони України Рустемом Умєровим ракетні та дронові обстріли з боку росії та допомогу у сфері безпеки.

Про це повідомляє Міністерство оборони США.

Міністр оборони України попросив у Пентагону більше боєприпасів для ЗСУМіністр оборони України Рустем Умєров у розмові з головою Пентагону Ллойдом Остіном наголосив на одній з головних потреб для ЗСУ – боєприпаси.

Міністри оборони України та США у телефонному режимі обговорили допомогу у сфері безпеки.

«Держсекретар Остін засудив ракетні удари росії, що продовжуються, і удари БПЛА по українських містах і критично важливій інфраструктурі. Міністри також обговорили пріоритети допомоги у сфері безпеки, оскільки Україна продовжує боротися з російською агресією», – йдеться у повідомленні.

Обоє посадовців пообіцяли підтримувати тісний контакт.

Нагадаємо, 25 листопада росіяни випустили по Україні рекордну кількість ударних БПЛА – 75 «Шахедів», з них 74 збиті.

22 листопада, відбулася чергова зустріч контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн». Під час виступу перед зустріччю міністр оборони США Ллойд Остін закликав союзників надати Україні системи ППО для захистити українців узимку.

20 листопада Ллойд Остін прибув до Києва з неоголошеним візитом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: