Київ атакують «шахеди», уламки пошкодили житлові будинки

Читать на русском
Вночі 25 листопада росіяни масовано атакували ударними дронами Київ та область, є руйнування.
Фото: armyinform.com.ua

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив про двох постраждалих у Соломʼянському районі внаслідок ворожої атаки «Шахедів», а також руйнування на другому поверсі пʼятиповерхівки.

Про це він написав у Telegram.

Через падіння уламків БПЛА у Києві сталась пожежа на території дитсадкуВранці 25 листопада у Соломʼянському районі Києва внаслідок падіння уламків БПЛА сталося загоряння в приміщенні дитсадка.

За інформацією мера, у Голосіївському районі на уламки впали на зону зелених насаджень, обійшлося без потерпілих.

У Печерському районі – також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків.

Крім того, як повідомив очільник КМВА Сергій Попко, у Голосіївському районі уламки упали на 4-поверховий житловий будинок. Інформація щодо характеру ймовірних руйнувань та щодо потерпілих уточнюється.

«У Солом'янському районі внаслідок падіння уламків є двоє постраждалих – в обох гостра реакція на стрес, без госпіталізації. Також в цьому районі у 5-поверховому будинку сталося руйнування на другому поверсі, вибиті шибки. В будівлі заблоковано дві жінки. Проводяться роботи по деблокування», – повідомив Попко.

За інформацією Кличка, у багатоповерхівці в Дніпровському районі невеликий уламок дрону впав на сходову клітину верхнього поверху. Загоряння немає. Потерпілих наразі не виявили. Рятувальники оглядають дах та технічний поверх будинку.

Також у Голосіївському районі уламок БПЛА впав на чотириповерховий житловий будинок. Рятувальники слідують на місце.

Нагадаємо, ввечері у п’ятницю, 24 листопада, у низці областей України було оголошено повітряну тривогу через нову російську атаку.

Нагадаємо, вночі 25 листопада Україну атакували дрони та ракети.

Під час повітряної тривоги на Київщині пролунали вибухи.

Через падіння уламків БПЛА у Києві сталася пожежа на території дитсадка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: