Міністр оборони України попросив у Пентагону більше боєприпасів для ЗСУ

Читать на русском
Сьогодні, 4 листопада, міністр оборони України Рустем Умєров провів телефонну розмову з головою Пентагону Ллойдом Остіном, де наголосив на потребі боєприпасів для ЗСУ.
facebook.com/rustemumerov.ua

Міністр оборони України Рустем Умєров у розмові з головою Пентагону Ллойдом Остіном наголосив на потребі боєприпасів для ЗСУ.

Про це Умєров написав у Facebook.

«Щотижнева телефонна розмова з міністром оборони США Ллойдом Остіном. Дякую США та міністру Остіну за новий пакет військової допомоги Україні», – йдеться у дописі.

Який обсяг військової допомоги надали США Україні з початку повномасштабної війниВійськова підтримка України від США під час повномасштабної війни – на інфографіці Слово і діло.

Міністр зауважив, що обговорив з американським колегою останні події на фронті та стан підготовки Сил оборони. Він також наголосив на поточних потребах України.

«Я наголосив на поточних потребах України: більше боєприпасів для наших воїнів», – додав Умєров.

Нагадаємо, Збройні сили України отримають від США новий пакет допомоги. До нього увійде зброя та боєприпаси загальною вартістю до 425 млн доларів.

Раніше стало відомо, що Міноборони США просить Конгрес виділити понад 40 млрд доларів на додаткову військову допомогу Україні та фінансування програм, пов'язаних з оборонними потребами ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: