Війна на Близькому Сході: армія Ізраїлю оголосила про введення додаткових сил в Сектор Газа

Читать на русском
Додаткові піхотні, бронетанкові та інженерні підрозділи входять до Гази для продовження скоординованих дій на землі, у повітрі та на морі з повною потужністю.
babel.ua

Ізраїльська армія (ЦАХАЛ) продовжує посилювати наземну операцію в Секторі Газа та вводить проти ХАМАС додаткові військові сили.

Про це офіційний представник армії Ізраїлю Даніель Хагарі заявив на брифінгу.

Громадяни яких країн загинули чи постраждали внаслідок нападу ХАМАС на ІзраїльГромадяни яких країн загинули, зникли безвісти або були взяті у заручники під час нападу ХАМАС на Ізраїль – на інфографіці.

Згідно з його словами, масштаби сухопутної операції проти терористичної організації ХАМАС продовжують розширюватись.

«Сили Армії оборони Ізраїлю продовжують розширювати наземну операцію в секторі Газа. Додаткові піхотні, бронетанкові та інженерні підрозділи входять до Гази для продовження скоординованих дій на землі, у повітрі та на морі з повною потужністю», - сказав він.

При цьому, Хагарі зауважив, що за минулу добу ЦАХАЛ вдалось знищити десятки прибічників ХАМАС. При цьому план війни виконується відповідно до задуманого і продовжуватиме виконуватись відповідно до поставлених завдань.

Нагадаємо, 28 жовтня Нетаньягу підтвердив початок наземної операції ЦАХАЛ у Секторі Гази. При цьому, як повідомили ЗМІ, Ізраїль, ймовірно, утримався від повномасштабного вторгнення в анклав.

Окрім цього, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу повідомив, що його країна не погодиться на припинення вогню у Секторі Газа.

Раніше ми розповідали, чий бік у конфлікті між Ізраїлем та ХАМАС офіційно прийняли країни світу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: