Ізраїль ліквідував голову ВМС ХАМАСу

Читать на русском
У неділю, 28 жовтня, армія оборони Ізраїлю заявила, що здійснила авіаудар і ліквідувала очільника військово-морських сил ХАМАСу Ратібу Абу Цахібану.
facebook.com/tzahalonline3

Збройні сили Ізраїля завдали удару по командувачу військово-морських сил ХАМАСу в секторі Газа Ратібу Абу Цахібану.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛу.

Війна Ізраїлю та ХАМАС: що відомо про можливу наземну операцію ЦАХАЛ у ГазіІзраїль має намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити ХАМАС. Що відомо і чому операція відкладається.

Відомо, що командувач військово-морських сил ХАМАСу в Ратіб Абу Цахібан планував, а також командував спробою військово-морського проникнення, яка була зірвана ізраїльськими військовими.

«Солдати військово-морських сил та військово-повітряних сил Ізраїлю надали підтримку сухопутним силам ЦАХАЛу, завдавши ударів по численних терористичних цілях ХАМАСу з повітря та моря», – йдеться у повідомленні.

Серед уражених об’єктів були спостережні пости, пускові установки протитанкових ракет і військовий комплекс.

Також сьогодні повідомляли, що армія Ізраїлю успішно завдала удару по голові повітряного групування ХАМАСу Асему Абу Ракабі.

До слова, ЦАХАЛ заявив, що ввечері 27 жовтня її наземні сили «розширять» свою активність у секторі Гази. Ізраїльські військові вже посилили авіаудари в анклаві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: