Окупанти кидають незахищену піхоту у «м'ясні штурми» під Авдіївкою – ISW

Читать на русском
Росіяни використовують підрозділи Шторм-Z у м'ясних штурмах під Авдіївкою. За лічені дні підрозділи втрачають до 70 відсотків особового складу.
ua.depositphotos.com

Окупанти кидають у «м'ясні штурми» під Авдіївкою підрозділи піхоти «Шторм-Z», які складаються переважно з колишніх в'язнів. За кілька днів бойових дій вони втрачають у середньому 40-70% особового складу.

Про це пише Інститут вивчення війни (ISW).

Втрати рф в техніці після початку наступу на Авдіївку вп'ятеро перевищують українські – ЗМІРосійська армія, за даними аналітиків, за шість днів наступу на Авдіївку втратила 118 одиниць техніки, ЗСУ за цей період – 25 одиниць.

Представник Таврійського угруповання військ ЗСУ Олександр Штупун заявив 30 жовтня, що російські війська готуються до проведення «м'ясних штурмів» під Авдіївкою та готують для майбутніх атак без підтримки підрозділи «Шторм-Z».

Російський воєнкор, який знаходиться на Авдіївському напрямку, заявив, що «м'ясні атаки» — це коли російська піхота атакує без артилерійської підтримки з метою придушення українських вогневих позицій.

За словами іншого блогера, підрозділи «Шторм-Z» часто вводяться у бій до проведення розвідки чи встановлення зв'язку із сусідніми підрозділами. Поранених, як правило, евакуювали без артилерійського прикриття, що призводить до вищих втрат.

Обидва військкори відзначають відсутність належної артилерійської підтримки атак. Це призводить до того, що підрозділи «Шторм-Z» знищуються до досягнення значних результатів.

Нагадаємо, з початку наступу на Авдіївку 10 жовтня російська армія могла втратити майже 6,5 тисяч людей.

Раніше у ГУР пояснили, чому окупанти готові піти на великі втрати під Авдіївкою.

За даними начальника міської адміністрації, російські військові під Авдіївкою розпочали підготовку до чергової спроби оточити місто.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: