Умєров озвучив голові Пентагону втрати росіян під Авдіївкою

Читать на русском
Міністр оборони Рустем Умєров у телефонній розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном обговорили війну в Україні.
t.me/rustem_umerov_mo

Міністр оборони України Рустем Умєров у телефонній розмові з міністром оборони США Ллойдом Остіном поділився ситуацією на фронті та розповів про втрати росії на Донеччині.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони 28 жовтня.

В ISW підрахували, скільки техніки втратили росіяни під АвдіївкоюРосійські окупанти штурмують Авдіївку Донецької області, зазнаючи великих втрат у техніці та живій силі.

«Повідомив втрати ворога в районі Авдіївки станом на цю хвилину - приблизно 4 тисячі солдатів», – цитує Міноборони слова Умєрова.

Крім того, український міністр оборони висловив подяку за продовження ефективної співпраці та постачання Україні артилерійських боєприпасів.

У Міноборони зазначили, що подальше постачання ATACMS дозволить ефективніше завдавати вогневі ураження по військовій інфраструктурі та командних пунктах у глибокому тилу ворога на окупованих українських територіях.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що у боях за Авдіївку росія втратила щонайменше одну бригаду. А з 24 лютого загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 298 420 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: