У ЗСУ розповіли, скільки військових рф втратила від початку наступу на Авдіївку

Читать на русском
Окрім цього, знищено 100 ворожих танків та майже 250 одиниць іншої бронетехніки. Зокрема, тільки вчора знищено 8 танків, у тому числі найсучасніший Т-90.
Укрінформ

За інформацією ЗСУ, від 10 жовтня втрати окупаційної армії у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» на Донбасі становлять майже 6,5 тисячі осіб.

Про це речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун повідомляє в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Якщо говорити про втрати за такий короткий період на відносно невеликому відтинку фронту, то Авдіївка - це вже найбільша поразка російської армії. Якщо рахувати, то з 10 жовтня загальні втрати ворога на Донеччині у зоні відповідальності ОСУВ «Таврія» становили майже 6,5 тисячі осіб», - сказав Штупун.

Крім того, згідно з його словами, знищено 100 ворожих танків та майже 250 одиниць іншої бронетехніки. Зокрема, тільки вчора знищено 8 танків, у тому числі найсучасніший Т-90.

Штупун додав, що на Авдіївському напрямку вороже угруповання налічує близько 40 тисяч осіб.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що у боях за Авдіївку росія втратила щонайменше одну бригаду. А з 24 лютого загальні бойові втрати особового складу російських військ на території України орієнтовно склали 299 080 осіб.

Також відомо, що росіяни хочуть кинути відказників у якості «гарматного м'яса» під Авдіївку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: