Залужний відвідав Авдіївку

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний наголошує, що російські окупанти не полишають спроб прорвати оборону українських військових та оточити Авдіївку.
Фото: facebook com vzaluznyj

У четвер, 19 жовтня, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відвідав Авдіївку Донецької області, яку намагаються оточити російські загарбники.

Про це йдеться у повідомленні на його сторінці у Facebook.

«На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз – це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто», – розповів він.

Зазначається, що ворог активно застосовує штурмові підрозділи та кидає велику кількість бронетехніки, використовуючи авіацію та артилерію. Попри це ЗСУ продовжують відбивати атаки, знищуючи живу силу та техніку противника.

«Із командувачами і командирами бригад, які виконують завдання на Авдіївському напрямку, визначили послідовність наших кроків з урахуванням постійної зміни оперативної обстановки та обговорили першочергові потреби підрозділів», – написав Залужний.

Крім того, було проведено роботу на Купʼянському напрямку, де окупанти продовжують наступальні дії.

«Наші хлопці та дівчата міцно тримають оборону у надскладних умовах», – зауважив головнокомандувач.

Нагадаємо, 19 жовтня на Авдіївському напрямку відбулося нове загострення.

Також стало відомо, що для армії росії було поставлено політичне завдання захопити Авдіївку, тому війська зазнають величезних втрат і готові пожертвувати ще більшою кількістю техніки та особового складу.

Повідомлялося, що до Авдіївки призупинили підвезення гумдопомоги, а крім того, у місті вже не залишилося жодної вцілілої будівлі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: