Росіяни хочуть кинути відказників у якості «гарматного м'яса» під Авдіївку – ЦНС

Читать на русском
Російські військові готують штурмові загони із відказників. Їх хочуть перекинути на Донбас для жорстких боїв за Авдіївку.
sprotyv.mod.gov.ua

Російські військові зараз готують штурмові загони із відказників. Ці групи хочуть перекинути на східний фронт в Україну, а саме для подальших штурмів під Авдіївкою.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Названо втрати росіян за два тижні потужних штурмів АвдіївкиУ районі Авдіївки та Мар'їнки російські війська втратили тисячі військових убитими та пораненими.

За його даними, на полігоні «Постоялі двори» у Курській області створено табір, де формують підрозділи з відказників за аналогією зі «Штурм-Z», які надалі будуть спрямовані на «м'ясні штурми» під Авдіївку, через Ростов.

Як повідомляється, цей табір оточений воєнною поліцією та спецпідрозділами Росгвардії та поліції, аби не допустити бунту. Адвокатів та членів сімей до військовослужбовців не допускають.

Нагадаємо, росіяни вже два тижні посилено штурмують Авдіївку на Донеччині, при цьому зазнають на полі бою колосальних втрат. У розвідці Британії оцінили, чи зможе армія рф захопити Авдіївку. Також повідомлялося, що окупанти хочуть перерізати дорогу до Авдіївки, якою, зокрема, підвозять гуманітарну допомогу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: