Літак Пригожина вже втретє прилетів до Білорусі після бунту «вагнерівців»

Читать на русском
З моменту, коли Пригожин та вагнерівці влаштували бунт на території країни-агресора, його літак вже втретє помічено у Білорусі.
Фото: росЗМІ

Літак керівника ПВК «Вагнера» Євгена Пригожина здійснив посадку на одному з військових аеродромів Білорусі у вівторок, 11 липня.

Про це йдеться у даних моніторингової групи «Беларускі Гаюн».

Що чекає на росію після бунту Пригожина: чотири сценарії від Atlantic CouncilПісля бунту Пригожина майбутнє росії може розвиватися за одним із чотирьох сценаріїв. Країною може продовжувати правити ослаблений путін, в рф з'явиться новий режим, буде громадянська війна або до влади прийде налаштована на реформи опозиція.

Згідно з інформацією «Гаюн», бізнес-джет Євгена Пригожина Embraer Legacy 600 (рег. номер RA-02795) сьогодні о 19:40 за місцевим часом приземлився на військовому аеродромі в Мачулищах.

Як відомо, що з 24 червня, моменту, коли Пригожин та «вагнерівці» влаштували бунт на території країни-агресора, його літак вже втретє помічено у Білорусі.

Нагадаємо, що Пригожин використовує двійників, щоб приховати свої пересування.

Напередодні стало відомо, що путін та Пригожин зустрічалися через п'ять днів після заколоту, 29 червня.

Після бунту путін нагородив російських військовослужбовців, заявивши, що вони фактично «запобігли громадянській війні в росії».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: