Путін заявив, що російські військові «фактично зупинили громадянську війну»

Читать на русском
Путін нагородив російських військовослужбовців, які зупиняли бунт вагнерівців та заявив, що ті фактично зупинили громадянську війну.
Фото bbc.com

Володимир путін нагородив російських військовослужбовців, які «зупиняли» бунт «вагнерівців» та заявив, що ті фактично попередили громадянську війну.

Путін зустрівся з російськими військовими сьогодні, 27 червня.

Путін звернувся до росіян після бунту Пригожина: головні заяви диктатораЗгідно зі словами російського диктатора, заколотники зрозуміли, що їхній бунт приречений і тому здалися.

Відомо, що президент рф зібрав сьогодні у Кремлі російських військовослужбовців, щоб нагородити тих, хто нібито зупинив заколот ватажка ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

У своєму зверненні він заявив, що вони «фактично зупинили громадянську війну, діяли чітко і злагоджено». Диктатор також додав, що загиблі 24 червня російські льотчики «з честю виконали свій обов'язок».

Також за його словами, мужність військових та консолідація російського суспільства нібито відіграли вирішальну роль у придушенні заколоту.

Нагадаємо, сьогодні, 27 червня, Олександр Лукашенко виступив із заявою, під час якої розповів, як Білорусь реагувала на бунт Євгена Пригожина у рф. Зокрема, білоруська армія була переведена у повну бойову готовність.

Також сьогодні ФСБ росії закрила кримінальну справу про збройний заколот керівника ПВК «Вагнер» Євгенія Пригожина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: