У Кремлі заявили, що путін і Пригожин зустрічалися після заколоту

Читать на русском
Путін зустрічався з Євгеном Пригожиним та командирами з ПВК Вагнер через п'ять днів після бунту, підтвердили у Кремлі.
dzen.ru

Російський президент володимир путін і ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин зустрічалися через п'ять днів після заколоту, 29 червня.

Про це розповів прессекретар путіна Дмитро Пєсков, повідомляють російські ЗМІ.

Що чекає на росію після бунту Пригожина: чотири сценарії від Atlantic CouncilПісля бунту Пригожина майбутнє росії може розвиватися за одним із чотирьох сценаріїв. Країною може продовжувати правити ослаблений путін, в рф з'явиться новий режим, буде громадянська війна або до влади прийде налаштована на реформи опозиція.

«Справді, президент мав таку зустріч, він запросив на неї 35 осіб – усіх командирів загонів та керівництво компанії, включно з самим Пригожиним. Ця зустріч відбулася у Кремлі 29 червня, тривала вона майже три години», – повідомив Пєсков.

За його словами, під час зустрічі путін оцінив дії «вагнерівців» упродовж війни проти України, дав свою оцінку подіям 24 червня та запропонував командирам подальші варіанти працевлаштування.

«Самі командири виклали свою версію події, вони акцентували, що є переконаними прихильниками і солдатами глави держави та верховного головнокомандувача, і також сказали, що готові далі боротися за батьківщину», – додав Пєсков.

Нагадаємо, після бунту путін нагородив російських військовослужбовців, заявивши, що вони фактично «запобігли громадянській війні в росії».

Крім того, він висловлював підозру, що компанія Євгена Пригожина «Конкорд» могла красти державні гроші.

Тим часом, за словами президента України Володимира Зеленського, у росії може статися ще один заколот чи навіть революція.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: