Заколот Пригожина підірвав довіру росіян до військово-політичного керівництва рф – Маляр

Читать на русском
Ганна Маляр вважає, що так званий марш справедливості вагнерівців підірвав довіру до керівництва рф.
Facebook

Заколот найманців Вагнера став поштовхом для зміни ставлення російських громадян та військовослужбовців до вищого військово-політичного керівництва рф.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила у своєму телеграм-каналі.

«Так, розгубленість і пасивність вищого начальницького складу російських ЗС під час спроби «вагнерівського» перевороту призвела до зростання недовіри офіцерського, сержантського та рядового складу до вищих чинів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС рф»,- зазначила чиновниця.

Також Маляр повідомила, що окремі командування оперативних об’єднань і з’єднань російських військ намагаються уникнути комплектування підрозділів особами з місць позбавлення волі, незважаючи на потребу у відновленні втрат особового складу.

«Зазначене пов’язане з підвищеними ризиками дезертирства, проявів непокори та імовірних бунтів військовослужбовців з числа колишніх засуджених»,- додала вона.

Нагадаємо, розвідка Великої Британії проаналізувала вплив спроби збройного заколоту Євгенія Пригожина і групи Вагнера на російську силову систему. Наразі два російських генерали не з'являються на публіці.

Крім того, у російській федерації пропагандисти запустили кампанію з дискредитації «вагнерівців».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: