«Укрпошта» випустить марку, присвячену Кримському мосту

Читать на русском
У суботу, 8 жовтня, в Укрпошті заявили, що з огляду на новини компанія випустить марку, присвячену Кримському мосту.
Укрпошта

У суботу, 8 жовтня, в «Укрпошті» заявили, що з огляду на новини компанія випустить марку, присвячену Кримському мосту.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський заявив про це у Твіттері.

«Укрпошта» випускає марку «Кримський міст – Готово» та конверт із зображенням Криму, який розриває наручники з росією. Наразі точна дата випуску невідома. Номінал марки – М, вартість – 18 гривень. Тираж складатиме 7 мільйонів.

У мережі з'явилося відео моменту вибуху на Кримському мостуРосійські канали та ЗМІ оприлюднили відео, на якому, попередньо, зафіксовано момент вибуху на кримському мосту.

«Як ви розумієте, готували її давно разом з художником Юрієм Шаповалом. Там і пральна машинка, і ворожа техніка, і наручники, які Крим розриває з росією», – додав Смілянський.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено. В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Після вибуху та пожежі на Кримському мосту на заправках півострова почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують пальне. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

В росії заявили, що пожежа на Кримському мосту сталася внаслідок «підриву вантажного автомобіля» та звинуватили у цьому «українських вандалів».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: