Черги на АЗС, скасування автобусів та зупинка поїздів: що відбувається у Криму після вибуху на мосту

Читать на русском
Після вибуху та пожежі на Кримському мості на заправках виникли великі черги з машин. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.
фото соцмережі

У суботу після вибуху та пожежі на Кримському мосту на заправках анексованого росією півстрову почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують паливо. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на потяги.

Інформацію про це почали оприлюднювати Telegram-канали. Відео із заправок надсилають самі передплатники.

«Черги на кримських заправках зростають. Багато місцевих жителів запасаються бензином на майбутнє. За словами очевидців, деякі водії заправляють одразу кілька каністр. При цьому, за даними влади Криму, запасів пального на півострові вистачить на кілька місяців», – пише Telegram-канал Baza.

Водночас російські ЗМІ з посиланням на РЖД повідомили про те, що продаж квитків на потяги, що прямують до Криму та з нього, припинено.

Усі автобусні рейси з Криму до материкової частини росії скасовані 8 жовтня.

Рух поїздів на перегоні Вишестебліївська (міст) – Керч-Південна новий парк також тимчасово призупинено.

У російському Мінтрансі повідомили, що Керченська поромна переправа відновлює роботу: перша пором уже розпочав перехід для навантаження та початку роботи, готуються до виходу ще три.

За даними російського сервісу «Яндекс.Карти», проїзд Кримським мостом буде перекрито до 31 жовтня.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

У Повітряних силах України підтвердили інформацію про сильну пожежу на Кримському мосту та руйнування частини дороги. В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Зазначимо, в ОПУ і раніше заявляли, що Кримський міст – це незаконна будова і він має бути знищений.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, Кримський міст буде знищено, як тільки буде потреба та можливість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: