У росії озвучили свою причину вибуху на Кримському мосту

Читать на русском
У росії заявили, що на Кримському мосту нібито стався підрив вантажного автомобіля, який їхав по ньому.

У рф заявили, що на Кримському мосту нібито стався підрив вантажного автомобіля, який їхав по ньому. Через це спалахнули сім залізничних цистерн з пальним.

Таку версію озвучили в Національному антитерористичному комітеті рф, передає РБК-росія.

Черги на АЗС, скасування автобусів та зупинка поїздів: що відбувається у Криму після вибуху на мостуПісля вибуху та пожежі на Кримському мості на заправках виникли великі черги з машин. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

«Сьогодні о 6:07 на автомобільній частині Кримського мосту з боку Таманського півострова стався підрив вантажного автомобіля, що спричинив спалах семи паливних цистерн залізничного складу, що прямував у напрямку Кримського півострова», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в результаті стався частковий обвал двох автомобільних прольотів моста, але арка над судноплавною частиною мосту не пошкоджена.

Водночас, так званий «глава парламенту» Криму Володимир Константинов заявив, дорожнє полотно нібито пошкодили «українські вандали».

Він запевнив, що «пошкодження на Кримському мосту не мають тяжкого характеру, міст буде оперативно відновлено».

Президент росії володимир путін доручив створити урядову комісію через НП на Кримському мосту.

Наразі пожежу на Кримському мосту вже загасили.

Нагадаємо, вранці в суботу, 8 жовтня, на залізничній гілці на Кримському мосту виникла масштабна пожежа, якій передував вибух. Горіли цистерни із пальним, пошкоджено дорожнє полотно. Рух автомобільною та залізничною частинами Кримського мосту зупинено.

У Повітряних силах України підтвердили інформацію про сильну пожежу на Кримському мосту та руйнування частини дороги. В Офісі президента України заявили, що пожежа на Кримському мосту – це лише початок.

Після вибуху та пожежі на Кримському мосту на заправках анексованого росією півстрову почали збиратися черги з автомобілів. Люди масово скуповують паливо. Перевізники скасували всі автобуси до Криму, припинено продаж квитків на поїзди.

У російському Мінтрансі повідомили, що Керченська поромна переправа відновлює роботу.

За даними російського сервісу «Яндекс.Карти», проїзд Кримським мостом буде перекрито до 31 жовтня.

У мережі опублікували відео моменту вибуху на Кримському мосту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: