Після оголошення путіним мобілізації з рф втекли понад 260 тисяч чоловіків – ЗМІ

Читать на русском
З росії втекли 261 тисяча чоловіків після того, як була оголошена часткова мобілізація. У путіна продовжують обговорювати закриття кордонів.
Ілюстративне фотоФото – DW

Після того, як російських президент володимир путін оголосив часткову мобілізацію, з рф виїхали 261 тисяча чоловіків.

Про це повідомляє «Нова газета. Європа» з посиланням на джерела в адміністрації президента росії.

Зазначається, що про таку кількість чоловіків повідомили в останній довідці ФСБ. Всі вони виїхали з 21 вересня до вечора 24 вересня.

Арестович закликав росіян бунтувати та ліквідувати путіна: «Або старий у Кремлі, або ваші життя»Олексій Арестович закликав росіян бунтувати проти мобілізації та ліквідувати володимира путіна. Крім того, він заявив, що громадянам рф необхідно виходити на протести.

За даними джерела видання, наразі через це в адміністрації путіна обговорюють ймовірність закриття кордонів для чоловічої частини населення призовного віку.

«Атмосфера в АП така, що силовики та Міноборони зможуть переконати Путіна закрити виїзд, доки не пізно», – наголосив співрозмовник.

Нагадаємо, володимир путін оголосив про мобілізацію в росії з 21 вересня. Він також заявив, що при загрозі «територіальної цілісності» росія використовує «засоби, що є в розпорядженні».

У неділю, 25 вересня, у містах російської федерації продовжились акції протесту проти мобілізації.

Крім того, в цей день у столиці російської республіки Дагестан Махачкалі відбулася масова акція проти мобілізації чоловіків на війну з Україною.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: