Після гучного анонсу виступ путіна щодо «референдумів» в Україні перенесли

Читать на русском
У своєму зверненні російський диктатор мав оголосити про так звані референдуми на окупованих територіях України.
vchasnoua.com

Виступ президента країни-агресора путіна щодо «референдумів» в Україні перенесли. Звернення російського диктатора очікували у вівторок увечері. У ньому він мав оголосити про так звані референдуми на окупованих територіях України.

Про це повідомляє російське видання «Медуза».

Зазначимо, що центральні канали рф опублікували анонси майбутньої промови, але після двох годин очікування їх видалили.

Згідно з інформацією видання, анонси видалили, зокрема RT і «Первый канал». А «Московский комсомолец» написав, що прес-секретар путіна Дмитро Пєсков «не виходить на зв'язок».

Псевдореферендуми на тимчасово окупованих територіях: що відомо на цей моментЗ точки зору як українського законодавства, так і з точки зору міжнародних правових норм, псевдореферендуми є абсолютно незаконними

При цьому, довелося «скасувати подію» і відомим російським пропагандистам Володимиру Соловйову та Маргариті Симоньян.

Спочатку вони обидва написали у своїх телеграм-каналах інтригуюче «Чекаєте?», підігріваючи інтерес до майбутнього виступу путіна. Проте через дві години очікування Соловйову довелося запостити лаконічне «Завтра», а Симоньян написала «Лягайте спати».

Згідно з попередніми даними, у віторок, 20 вересня, мав виступити також міністр оборони рф Сергій Шойгу.

Водночас, як повідомляє Forbes, згідно з двома джерелами в адміністрації президента, записане звернення буде показано 21 вересня.

За інформацією від ЗМІ, це трапиться коли «прокинеться Далекий Схід».

Нагадаємо, у Білому домі заявили, що лідер країни-агресора володимир путін може готуватися до оголошення мобілізації на тлі успішного контрнаступу ЗСУ.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що окупанти планують провести псевдореферендуми щодо приєднання до росії захоплених територій Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей у період з 23 по 27 вересня.

Згодом сенатор рф заявила, що атаки Києва після «референдумів» нібито «будуть розцінені як агресія проти росії».

За словами президента Франції Макрона, плани кремля щодо проведення псевдореферендумів є цинічними та імітують демократію, але з президентом росії потрібно продовжувати вести діалог.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: